Consiliere si psihoterapie in Bruxelles

Cat de departe poti ajunge stand pe loc?

Din Bruxelles, stand aproximativ o ora intr-un scaun de avion sau de tren, poti ajunge la Paris, Rotterdam, Berlin, Amsterdam, Londra sau Copenhaga. Oricare din variante suna bine pentru o schimbare temporara de perspectiva, insa niciuna nu se compara cu schimbarile de perspectiva pe termen lung la care poti ajunge in timpul terapiei, luand loc in fotoliul din cabinet pentru cate 50 minute, saptamanal.

Lasand metaforele deoparte, iti pot spune cum iti poate fi de folos terapia. In primul rand, chiar de la primul contact (fie el telefonic sau pe mail) totul este confidential. Orice vei alege sa impartasesti in spatiul cabinetului, va ramane acolo. Confidentialitatea iti poate aduce eliberare. A spune cu voce tare lucruri care ti se invart prin ganduri de mult timp, iti elibereaza resursele de energie. Energie consumata in a bloca cuvintele sa iasa pentru ca poate nu este momentul potrivit, poate pentru ca nu este interlocutorul nostru pregatit. Ca psiholog sunt ca o oglinda pentru tine, in fata mea poti incerca sa vezi cum te simti in timp ce rostesti tot ce ai nevoie sa zici, fara sa nu iti faci nicio grija. Poti exersa in totala siguranta o schimbare de atitudine pana cand iti va suficient de naturala sa ti-o asumi total.

Nu va trebui sa vorbesti despre copilarie, parinti sau despre emotiile tale decat in masura in care vei fi confortabil si iti vei dori sa faci asta. In cabinet ne uitam la tine cu totul: la ceea ce gandesti si la cum gandesti, la oamenii cu care te inconjori, la visurile si planurile tale de viitor. Este procesul tau terapeutic si tu esti cel care decizi directia si ritmul de lucru.

Prin filme, scenele in care actorii ajung la terapie sunt uneori ceva mai departate de realitatea din cabinet. Daca vrei sa iti faci o imagine mai clara despre ce se intampla in sedintele de psihoterapie, poti sa citesti 10 mituri despre mersul la psiholog.

Ofer consultatii in limba romana, la cabinet, pentru adulti si adolescenti. Daca vrei sa faci primii pasi spre a fi mai bine, pe drumul dezvoltarii persoane, te invit sa iei loc in cabinetul meu.

Aici poti afla detalii legate de costurile sedintelor, recunoasterea atestarilor mele, decontarea serviciilor de terapie in Belgia.

Pentru programari si detalii legate de acces, poti consulta pagina de contact.